Το Κατάστημα

Το ποδηλατικό κατάστημα Bike Elevated ιδρύθηκε από τον Ανδρέα Μαντόπουλο. Το πάθος, η αγάπη και οι γνώσεις του Ανδρέα γύρω από το ποδήλατο και την ποδηλασία, σαν σπορ, αλλά κυρίως σαν τρόπος ζωής τον οδήγησαν να δημιουργήσει και να οργανώσει το Bike Elevated. Στόχος και όραμα, η ανύψωση του ποδηλάτου στις συνειδήσεις. Τρόπος για την επίτευξη του στόχου, η κορυφαία ποιότητα παροχής υπηρεσιών.

Από την πρώτη επίσκεψη στο κατάστημα μας, ο ποδηλάτης, ή ο μέλλον ποδηλάτης, θα διακρίνουν αμέσως το ενδιαφέρον μας για την πλήρη ενημέρωση του, γύρω από το προϊόν που τον ενδιαφέρει. Κατανοούμε ανάγκες, και ψάχνουμε μαζί του το προιόν που πραγματικά θα τις καλύψει. Δεν θα προτείνουμε τίποτε περισσότερο, δεν θα προτείνουμε τίποτε λιγότερο. Λειτουργούμε περισσότερο σαν "σύμβουλοι", (χωρίς υπερβολή) παρά σαν πωλητές, Άλλωστε τα προϊόντα που εμπορευόμαστε είναι ταυτόχρονα προιόντα τα οποία γνωρίζουμε σε βάθος, αξιόπιστα, και με πολύ καλή σχέση απόδοσης τιμής. Είναι προϊόντα τα οποία με γνώμονα τις γνώσεις και την εμπειρία μας έχουμε επιλέξει προσεκτικά,τα έχουμε "ξεψαχνίσει", και έχουν περάσει τα "crash test" του Bike Elevated. Όσο για τις τιμές, η προσπάθεια μας είναι να έχουμε τις καλύτερες της αγοράς.

Πολύ σημαντικός παράγοντας επιλογής ενός ποδηλατικού καταστήματος από τον ποδηλάτη, πρέπει να είναι η μετά την πώληση υποστήριξη του προϊόντος. Και αρχή μας αφ' ότου ξεκινήσαμε, είναι η καθημερινή προσπάθεια για άψογο "after sales", πέραν της τυπικής εγγύησης των κατασκευάστριων εταιριών. Είμαστε χαρούμενοι, που αυτή μας η προσπάθεια, χαίρει εκτίμησης από το ποδηλατικό κοινό.

Όμως, τίποτε από τα παραπάνω σε ένα ποδηλατικό κατάστημα δεν λειτουργεί, αν δεν στηρίζεται από σωστή τεχνική υποστήριξη.

Το Bike Elevated δεν θα υπήρχε, αν πρώτα δεν είχε οργανωθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το τεχνικό του μέρος. Η άποψη μας είναι πως το ποιοτικό ποδηλατικό κατάστημα οφείλει να "κτίζεται" γύρω από ένα άρτια οργανωμένο συνεργείο. Δίνουμε πολύ μεγάλη σημασία στην ποιοτική παροχή τεχνικών υπηρεσιών, η οποία φροντίζουμε να είναι άμεση. Η εμμονή μας στην λεπτομέρεια, είτε κάνουμε ένα απλό service, είτε επισκευάζουμε ένα περίπλοκο εξάρτημα, είναι ένα από τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν την δουλειά μας. Σε αυτή μας την προσπάθεια για άψογο service δεν κάνουμε διακρίσεις. Αντιμετωπίζουμε ποδηλάτες και ποδήλατα, όλους και όλα με την ίδια ακριβώς επαγγελματική και ταυτόχρονα άκρως φιλική συμπεριφορά. Είτε πρόκειται για την επισκευή ενός παλιού μικρού παιδικού ποδηλάτου, είτε πρόκειται για την συντήρηση ενός high end ποδηλάτου επιδόσεων, η αφοσίωση και η προσπάθεια για το καλύτερο είναι ακριβώς η ίδια. Μία προσπάθεια που πηγάζει από το γεγονός ότι κάνουμε ποδήλατο, και κατανοούμε απόλυτα τις ανάγκες και τις επιθυμίες του ποδηλάτη. Και είμαστε πολύ χαρούμενοι που η προσπάθεια μας αυτή οδηγεί καθημερινά στο συνεργείο μας ποδήλατα από περιοχές πολύ πολύ πέραν του στενού συνοικιακού μας κύκλου.

To ΒΙΚΕ ELEVATED αποτελεί επίσημο SHIMANO SERVICE CENTER.

BIKE ELEVATED: ΣΥΝΕΠΕΙΑ - ΠΟΙΟΤΗΤΑ - ΑΞΙΑ

Βρείτε μας

smalllogo
Λεωφόρος Γαλατσίου 84, Γαλάτσι
Τηλ./Fax: 210 2915071
E-mail: info@bike-elevated.gr
Το ωράριο του καταστήματος μας έχει ως εξής:
Δευτέρα - Τετάρτη - Σάββατο:
09:00 - 15:30
Τρίτη - Πέμπτη - Παρασκευή:
09:00 - 20:30