Αναμένονται καθυστερήσεις στους χρόνους παράδοσης. Επικοινωνήστε τηλεφωνικά στο 210 2915071 για κάθε σας παραγγελία.

Τρόποι Πληρωμής - Παράδοσης

 • Τα ποδήλατα μεταφέρονται εκτός Αττικής, μέσω των συνεργαζόμενων με εμάς μεταφορικών εταιριών. Παραλαμβάνετε το ποδήλατο σας είτε από το γραφείο της μεταφορικής της πόλης / κωμόπολης στην οποία κατοικείτε, είτε απευθείας στον χώρο σας. Στην δεύτερη περίπτωση, πρέπει να προηγηθεί ειδική συνεννόηση με την μεταφορική. Η παράδοση στον χώρο σας γίνεται συνήθως με ένα μικρό επιπλέον κόστος, το οποίο πληρώνετε εσείς στην μεταφορική. Πολλές μεταφορικές δεν χρεώνουν επιπλέον την κατ’ οίκο μεταφορά.
 • Στέλνουμε όλα τα ποδήλατα πλήρως συναρμολογημένα και απόλυτα ρυθμισμένα, με την σωστή πίεση στα ελαστικά, σε ειδική συσκευασία απόλυτης προστασίας από τις πιο αντίξοες συνθήκες μεταφοράς που μπορεί να φανταστεί κανείς. Το μόνο που έχετε να κάνετε μετά την παραλαβή του, είναι να ανοίξετε την συσκευασία, και να κάνετε ποδήλατο!
 • Αν κατοικείτε εντός του Νομού Αττικής η παραλαβή του ποδηλάτου γίνεται από το κατάστημα.
 • Όλα τα άλλα προϊόντα αποστέλλονται με την εταιρία ταχυμεταφορών SPEEDEX, είτε κατ’ οίκο, είτε μπορείτε να τα παραλάβετε από το κατάστημα της SPEEDEX της περιοχής σας. Το κατ’ οίκο δεν έχει διαφορετική χρέωση από αυτήν της παραλαβής από το κατάστημα της SPEEDEX.

Και εμείς και οι πελάτες μας, είμαστε όλοι πάρα πολύ ευχαριστημένοι με την συνεργασία μας με την εταιρία ταχυμεταφορών SPEEDEX. Η ευγένεια, ο επαγγελματισμός και η ταχύτητα εξυπηρέτησης των ανθρώπων της SPEEDEX είναι πραγματικά υποδειγματική, και τους ευχαριστούμε πολύ για όλα!!!

 • Τα προϊόντα μας μπορούν να αποσταλούν σε όλη την Ελλάδα με Δ Ω Ρ Ε Α Ν μεταφορικά για αγορές άνω των 130€.
 • Για αγορές κάτω από 130€, το κόστος των μεταφορικών είναι 3€, ενώ αν επιλέξετε πληρωμή με αντικαταβολή, το κόστος της αντικαταβολής είναι 3€. Για παράδειγμα, αν κάνετε αγορές των 100€ με αντικαταβολή, τα μεταφορικά θα σας κοστίσουν επιπλέον 3€, και η αντικαταβολή 3€, οπότε η συνολική σας χρέωση θα είναι 106€.
 • Και φυσικά μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημα μας. Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε!

Προσφέρουμε ευελιξία στον τρόπο πληρωμής. Μπορείτε να πληρώσετε:

 • Με τον Paypal λογαριασμό σας.
 • Μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας Visa, Mastercard, American Express και Diners.
 • Με κατάθεση ή έμβασμα στους τραπεζικούς μας λογαριασμούς, στις τράπεζες Eurobank, Alpha και Εθνική. Τους αριθμούς των λογαριασμών θα τους δείτε κατά το στάδιο ολοκλήρωσης της παραγγελίας σας
 • Με αντικαταβολή. Προσοχή: Η αντικαταβολή δεν ισχύει για τα ποδήλατα.

Σας ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.
Η καθημερινή μας προσπάθεια είναι η άψογη εξυπηρέτησή.
Καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να είστε πάντα ευχαριστημένοι που μας επιλέξατε.

Πολιτική επιστροφών

 • Έχετε το δικαίωμα επιστροφής σε περίπτωση αποστολής λανθασμένου προϊόντος ή προϊόντος κακής ποιότητας με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της BIKE ELEVATED ή του κατασκευαστή εντός τριών ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής του.
 • Σε κάθε περίπτωση τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται στην κατάσταση που παρελήφθησαν, πλήρη, χωρίς φθορές και στη συσκευασία τους, συνοδευόμενα από όλα τα έγγραφα και τα πρωτότυπα παραστατικά αγοράς. Σε περίπτωση που η επιστροφή δεν πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τα παραπάνω, η BIKE ELEVATED μπορεί να μην αποδεχτεί την παραλαβή.
 • Σε περίπτωση άρνησης παραλαβής που έχει αποσταλεί με courier ή μεταφορική εταιρεία τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον αγοραστή.

BIKE ELEVATED: ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ ΓΙΑ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ

Βρείτε μας

smalllogo
Λεωφόρος Γαλατσίου 84, Γαλάτσι
Τηλ./Fax: 210 2915071
E-mail: info@bike-elevated.gr
Το ωράριο του καταστήματος μας έχει ως εξής:
Δευτέρα - Τετάρτη - Σάββατο:
09:00 - 15:30
Τρίτη - Πέμπτη - Παρασκευή:
09:00 - 20:30